Formació de Ioga Witryh a Olot

Una formació és com una festa del coneixement espiritual on aprens, et diverteixes, medites, t’expresses, et buides, t’omples a través del joc, coneixes a gent que vol ascendir al mateix “cim”, cantes, balles, estudies, t’investigues, silencies la teva ment, et relaxes, desconnectes del món, connectes amb la “Font”, rius dels problemes, plores d’alegria, fas amics de l’ànima, estilitzes el teu cos, revitalitzes la teva ment, et tornes com un nen, comprens com un ancià, reflexiones com els savis, escoltes melodies estel·lars, somies amb els àngels, vibres amb una disciplina, t’entusiasmes perquè si, descobreixes el que és el “do de sí”, aprens a ser més que a tenir i a abraçar més que a criticar, exercites poderosament el teu cos, cultives el teu esperiti descobreixes com fer brillar l’ànima.

Formar-se como a “Iogui”, aprendre a ser “Iogui”, no només és necessari; és contribuir a que a la Terra hi hagi més pau, més consciència, més sensibilitat, més alegria i sobretot, és fer possible que els teus ulls brillin més.
No perdis el “tren”. De vegades, només passa una vegada a la vida.

Les pràctiques i ensenyances de Witryh neixen de la Tradició Iòguica Oriental, avalada per 25 anys de pràctica i experimentació intensa i incessant.
Witryh integra i complementa la Tradició Iòguica amb els descobriments contemporanis en els terrenys psicofísic, espiritual i científic.

DURANT EL CURS T’OFERIM 3 FORMACIONS :

INSTRUCTOR DE IOGA – 2 cicles anuals (Magenta i Taronja) – 450 hores.
Requisits per aquesta formació: Una gran aspiració.
Províncies on oferim la formació de Instructor:
NAVARRA, ZARAGOZA, MADRID, CATALUNYA (Olot), VALLADOLID, MALLORCA, TENERIFE, SEVILLA, BIZKAIA, CANTABRIA, Y CIUDAD REAL (Valdepeñas)

PROFESSOR DE IOGA – 2 cicles anuals (Groc i Verd) – 540 hores.
Requisits per aquesta formació: Dos anys de instructor a l’ Escola Witryh o en una altre escola reconeguda per la Feys (Federación Española de Yoga Satsanga).
Lloc: La formació de Professor de Ioga s’imparteix a la seu de Witryh, a Undués (ZARAGOZA) i a SEVILLA.

MÀSTER DE IOGA – 3 cicles anuals (Rosa, Blau y Violeta) – 750 hores.
Requisits per aquesta formació: Quatre anys de formació a l’ Escola Witryh o en una altre escola reconeguda per la Feys amb un mínim de 990 hores.
Lloc: La formació de Màster de Ioga s’imparteix a la seu de Witryh, a Undués (ZARAGOZA)

TÍTOLS AVALATS PER LA “FEYS” (Federación Española de Yoga Satsanga)

PROGRAMA ADAPTAT AL REIAL DECRET 1076/2012 de 13 de Juliol

Per a més informació: Witryh Escuela de Yoga