Dejú, Silenci & Ioga

Home / Cursos i Tallers / Dejú, Silenci & Ioga

[vc_row][vc_column][vc_column_text]En aquest curs de Dejú, Silenci i Ioga, viuràs l’experiència del Dejú d’aigua amb la dolça companyia del teu Silenci.

El dejú i el Silenci, són els millors companys per retrobar-te amb la dolçor de l’ànima.

Farem 4 pràctiques repartides durant el dia: PRANAYAMA per recarregar l’organisme d’energia vital, ASANES per desbloquejar el cos i activar les forces de “Apana” (expulsió de toxines), IOGA NIDRA per relaxar profundament l’organisme i activar les forces del teu metge interior i MEDITACIÓ el millor aliment per el cos, la ment i l’ànima.

 

Entre sessions,  gaudirem de temps per a la contemplació i observació dels teus pensaments perquè la teva ment es pugui purificar. Observar els pensament repetitius sense identificar-t’hi, purifiques la teva ment i redueixes el nivell d’estrès mental.

En tot moment, et sentiràs molt ben guiat/da i acompanyat/da per l’Alex, que conduirà totes es sessions i la Maria, infermera que t’acompanyarà  tot el cap de setmana i et cuidarà si en algun moment ho necessites.

 

El nostre objectiu per aquest curs no és altre que facilitar-te la vivència d’un cap de setmana de purificació del cos, de les emocions i de la ment.

Que puguis estar en silenci absolut sense parlar, ni escoltar música, ni utilitzar el mòbil… etc.

Que visquis la teva pròpia experiència de viatge interior amb una bona guia i acompanyament perquè per molt que t’ho expliquin, necessites viure l’ experiència en primera persona per aprendre i comprendre.

A més la força dels companys que viuen la mateixa experiència que tu, et dóna més força i ajuda a crear un ambient més màgic i subtil.

No ho dubtis més i vine a viure aquesta enriquidora experiència![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]