Kriya Yoga

Home / Horari classes / Kriya Yoga

[vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”3727″ img_size=”600×400″ alignment=”center”][vc_column_text]

Segons Paramahansa Yogananda, el Kriya Ioga és la ciència suprema del Ioga. Una antiga ensenyança d’evolució espiritual que consisteix en la disciplina del cos, control mental i meditació.

Forma part de l’ancestral tècnica del Raja Ioga, anomenada per Patanjali en els seus Yoga Sutras, i per Krishna en el Bhagavad Guita.

Kriya significa Acció i Ioga, Unió. Per tant, el Kriya Yoga, és l’acció que et porta a la unió amb la conciència còsmica.

El Kriya Iogui, dirigeix la seva energia vital al llarg de la columna vertebral i centres espinals i a més, revitalitza el cervell i els nervis raquidis, preparant-los per rebre corrents d’energia i conciència còsmica.

Per comprendre millor la filosofia del Kriya Ioga, recomanem la lectura de “Autobiografía de un Yogui” de Paramahansa Yogananda.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Alex (Yishai), iniciat en Kriya Ioga i format en Exercicis d’energetització per Ananda.
Ananda, és un moviment mundial que imparteix les ensenyances de Paramahansa Yogananda, tal com ell les va transmetre.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]